Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz SOAD19 #23095 üzenetére

    Végignézted az össze videót? :) Akkor ilyen badarságokat nem beszélnél. :) Amúgy ez volt az első normálisabb hegyi utam vele, idáig nem volt időm rá, még valóban óvatosabb vagyok, de azért annyira nem, ma elvileg megyünk egy Hármashatár-hegy-et. Ott a pálya is húzósabb.

    ludsimon: Az ész osztás helyett elárulnád te hol vezetnéd el a madzagot ha a tárcsa oldalon, a fékkábelen nem lehet, mert ott nem fér el rendesen az érzékelő? Mellesleg egy olyan óra ami nekem kéne legalább 50 ezer, arra pénz meg már nem maradt. De majd lesz az is. Egyenlőre az a fontossági sorrend végén van.

    Lógagéza: Ő az és egy ilyen meg egy ilyen mount-ot rendeltem hozzá.

    Because: Tőled is megkérdezem végignézted az összes videót? Amúgy meg várom szeretettel azokat a bátor videókat! :D És valóban, azt ne feledd, kormány nézetből sokkal kevésbé jön át, ma majd sisakról veszem fel! Egyébként tegnap is mentem 45 körül, elég köves pályán, megbeszélhetünk egy bringázást, benne vagyok, ha kell kamerára is felveszem azt a bátor csapatást a részedről, mentem én merevvel is, tudom, hogy képtelenség azzal 45-50 et komolyabb köves részeken menni, mert ledob magáról.

    Ja és még valami, ez nem DH meg Freeride bringa! Ez egy All mountain, ahol a felfelé is legalább annyira fontos mint a lefelé, 140mm összesen a rugóút, van egyáltalán viszonyítási alapod a nagyobb rugóutas gépekhez? Azért ezen jobban kell figyelni, mint egy 180-200mm -nél, volt olyanom is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák