Új hozzászólás Aktív témák

  • velizare

    nagyúr

    válasz IzI #263969 üzenetére

    a fékkel? nem, de ez user error, halucinációi vannak. egy 20éves gyerekméretű montija volt, szar kanti fékekkel, amik kb. nem működtek. erről ült át a thrivera. na, ahhoz képest ez egy űrhajó. amikor először fékezett vele egy nagyobbat, fejreállt. utána egy hónappal kitalálta, hogy ja igen, mégiscsak úgy kellene fékezni, ahogy én mondom (ellentarva, különben átesik), ha nincs rácsatolva a 25 kilós pót a 15 kilós gyerekkel, ami egy harmadik tengelyként funkcionálva kb. lehetetlen átesni vele. egy ideig utána azt haluzta, hogy amikor meghúzza az első fékkart, bugyborékol, és hogy nem jó. három szervízes mondta neki, amire végre elhitte, hogy semmi baja a féknek, és hogy inkább nem nyúlnak hozzá, mert legjobb esetben sem lesz ennél jobb. nyilván lehet rá venni jobb féket, de... minek? 65 kiló felöltözve, hátizsákkal. és ha balf@szkodik, azzal is ugyanúgy elesik majd.
    egy másik alkalommal meg eldobta a bicajt (nedves burkolaton túl nagy volt a sebesség a kanyarhoz. azóta cseréltem külsőt), de szerencsére nem lett bajuk.
    szóval a bicaj jó, azt meg, hogy a régijével ellentétben a fék fékez, a váltó vált, majd megszokja.
    vettem rá fóliát, kínok között felraktam a nyáron, szóval lehet használni.

    Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

Új hozzászólás Aktív témák