Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz chubby2o6 #269721 üzenetére

    díjazom a levezetésed fogalmazását :D
    Nem gyakran(sose) futok össze keményebb bringásokkal itt eleve kevesebb a tekerő is, inkább én fogom be azt a párat. Ez évben egyszer előztek le, szlovákban egy hosszú túra 1xx ik km ben jártam, a szokásos nyugger túrás tempómmal 28-30km/h val.

    Azt megfigyeltem hogy sokan vissza kapják a fejüket a bringára "meghökkenve".
    csak itt "nem név a csepel landrider" a topikban, a mélyvízben ahol a felirat elnyom minden mást pedig az csak egy váz, felirat - sok más tényező meghatározza az eredményt (beleértve a ridert is természetesen). A való életben sok leszólítást kap a bringa, dicsérik, megnézik, jó érzés, már csak azért is mert saját "faragás".:B teljesen elégedett vagyok (leszámítva ezt a láncugrást most ami nagyon zavaró) vele imádom szeretem, de úgy érzem megértem egy következő szintre lépni mellé. (már ha az lesz végül..) ha más nem a "más" vezetési élmény majd amit ad (reményeim szerint).
    Fejben teljesen berendezkedtem már a két bringás felállásra, és nagyon várom hogy megvalósuljon :B a színnel nem igazán vagyok még kibékülve, de majd élőben kiderül milyen is, majd megszokom (szeretem). A merida silver szín sokkal jobban bejön az világosabb tónus, meg kicsit tartok a matt feketétől, hogy mennyire fog karcolódni tisztítás során stb...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák