Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz Csokicsibesz #274257 üzenetére

    Strava pofátlan árat kér gyakorlatilag minimális szolgáltatásért. Most direkt megnéztem, miyen árat ajánl, ha előfizetnék: €10.99/mo*€6.25/mo** when billed annually. Azaz évi 132 helyett kedvezményesen 75 Eur, lol. Két évvel ezelőtt 60 Eur volt, és kaptam +3 hónapot ingyen, és már azt a hav 4 Eurót is sokalltam. Ja, és reklámmentesség, ugye, mert ők soha nem traktálnának minket reklámokkal. :DDD Az összes event, challenge, minen szponzorált, teljesíts egy 5 perces sétát egy 30 Eurós kuponért, amit levásárolhatsz 120 Eur vásárlás fölött, de csak a teljes árú termékekből. De addig is add meg az email címed, hadd jöjjenek a hírlevelek is! Gyakorlatilag mostanra már az alap challengek is mind szponzoráltak lettek, amik korábban nem azok voltak. Mindemellett a kezdőlapomon két ismerős activityje után egy reklám a harmadik poszt.

    Mindemellett az ui egy akkora fos, hogy a facebookéval vetekszik, és kb ugyanúgy nem fejlődött semmit az elmúlt 10 évben. Az edzésmetrikái a nullával egyenlőek, és teljesen megbízhatatlanok. A naptár része kuka, használhatatlan. Az éves/havi megtett távban nem képesek külön mutatni a különböző sportágakban megtett távokat, egyben van a séta, a siklóernyőzés, a búvárkodás, a futás, a biciklizés, és a túrázás, de még a maszturbálás során megtett km is. Garmin Connect kb mindent tud, amit a strava, csak mindent jobban. Strava egyetlen piacvezető képessége, hogy jókor volt jó helyen, és összeszedte a világ összes endurance sportolóját a hobbistáktól a félprofikig, így gyakorlatilag ő lett a 'sportolók facebookja'. Ja, meg a szegmensek. De azt is baszhatjuk, amióta csak a fizetős részen tudod böngészni a szegmens többi teljesítőjét. Gyakorlatilag az ingyenes verzió teljesen ki lett herélve, az edzés rögzítésén, és megosztásán kívül semmire nem jó.

    Ezeknek fizetni? És nem vagyok ezzel egyedül, valami 120 ismerősöm van straván, korábban 2x annyi volt közöttük a prémium előfizető, mint most, és akik most fizetnek, azok sem fogják megújítani, ahogy beszélgettem velük, mert egyszerűen nem éri meg. Semmi használhatót nem kapsz a pénzedért. Annyi, hogy látod, hogy pontosan hányadik vagy a szegmenseken, meg év végén megnézheted az összesítést. Minden mást az okoseszközöd szoftvere jobban tud, mint a strava.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák