Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz maximilian4 #57321 üzenetére

    Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :)

    Ha belegondolunk, 20-30 évvel ez előtt sem lehetett jobb a helyzet, már ami a levegő szennyezést illeti. Budapest és a többi város is tele volt 2 ütemű járművel, és a disel meg gőz mozdonyok is keményen szennyezték a levegőt.
    Ehhez képest manapság azért ha nem is jobb, de talán nem romlott a helyzet.
    Szerintem embere válogatja, hogy ki mit bír ki. Amilyen kapzsi az ember, el tudom képzelni, hogy idővel eljön az a pillanat amikor emberi életre alkalmatlan lesz a föld légköre. Búra alatt fogunk élni. Az egyik legnagyobb pazarlás véleményem szerint az az olaj. Már réges régen át lehetett volna térni alternatív meghajtásra, de még mindig ott tartunk, hogy bányásszuk a kőolajat, amiből benzint és gázolajat készítünk. Mindezt azért mert bizonyos érdekcsoportoknak ez nagy biznisz. A gazdag arab országok pénz szórása egyszerűen vérlázító. A föld legnagyobb kártevői. Viszont ennek előbb utóbb mindenki kárát fogja látni. Biztos vagyok benne, hogy ez a bolygó lakhatatlanná fog válni. Nem lesz ember aki túl fogja élni.

    Az orvostudomány annyira fejlett manapság, hogy rengeteg gyenge ember is viszonylag hosszú életet tud élni, így ez a természetes kiválasztódás manapság kevésbé érvényesül.

Új hozzászólás Aktív témák