Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz Maximum1 #160930 üzenetére

    Ne már, akkor mire költöm a pénzem? :DDD Ha már futni nem tudok, kell valami pótcselekvés. Tegnapi 40 km-től úgy kikészültem, mint aki életében először sportol, mondjuk hónapok óta szinte nulla edzés, felszedtem 5-6 kilót, hajnalban mentem dolgozni, utána meg kajálás helyett bicajozni. Az első kb óra egész jól ment, terep (erdei út pár helyen), meg a forgalom lassított csak le, meg az ellenszéllel küzdöttem, 25-27 kmph körüli átlag gondolom elfogadható vasárnapi bicajos szint, aztán 27,5 km-nél beleakadtam egy 10+ %-os hosszú emelkedőbe, szégyenszemre le kellett szállnom a bringáról, és feltolni, de alig bírtam megállni a lábamon. Olyan szinten le voltam ürülve szénhidrátügyileg a végére, amit korábban csak 30 km fölötti futásoknál szoktam érezni. Szokni kell ezt még, na, meg szépen visszaépíteni a kardiót, mert nem lesz ennek jó vége.

    Mindezzel együtt persze igazad van, de kicsit úgy vagyok vele, hogy bele kéne feccölni valamit a bicajba is, meg rá kellene állnom, mert túlfutottam magam. Tavaly az év végére már érezni lehetett, hogy sok lesz, kénytelen voltam visszavenni, sorra jött minden, de így is 3500+ km lett a vége csak futásban, aztán beütött, ami várható volt, úgy beállt a lábam, hogy azóta sem bírtam kilazítani, túlterheléses plantar fasciitis. Mostanra már fél óra ülés után lábra bírok állni, de kénytelen leszek hosszú távon is tanulni a dologból, szóval felfogom a bicajra költést befektetésnek.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

  • bodazo

    tag

    válasz Maximum1 #160930 üzenetére

    Válasz ez nem igaz. Lehet olyat hogy csak pulzust osztja meg az óra a komputerrel. Nem fog mind a kettő rögzíteni. Használtam már így nem egyszer amikor otthon maradt az öv.

Új hozzászólás Aktív témák