Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SpaceJam

    aktív tag

    válasz SpaceJam #205600 üzenetére

    Ezt persze főleg MPowerPH-nak címeztem...

    Nem az ebike miatt kéne valakit a szakadékba rúgni. Ez ugyanakkora gyökérség, mint amikor a motorosokat egy kalap alatt szidja valaki, és utána még megpróbálja megmagyarázni azt is, hogy miért hülyeség motorozni...

    [ Szerkesztve ]

    neszetools.hu ● pc360.hu

  • parandroid

    nagyúr

    válasz SpaceJam #205600 üzenetére

    Az összes érveddel egyetértek, kivéve az edzőset. Ha valaki edzeni akar, ott kurta nehezen megideologizálható az ebike. Ez olyan, mint a fekvenyomás emelőgéppel. Jó, persze, neked is kell nyomnod, de ha a gép segít, akkor megy a 100 kiló is, nemcsak az 50. És ha 2x akkora szetteket csinálsz, akkor ugyanolyan edzés, mint ha csak te tolnád ki. ;]

    Az élmény, hogy többet mentél aznap, több hegyet másztál, hogy átsegített a túra holtpontján, hogy meló után fáradtan ne kelljen még egyedül mászni, ezek mind legitim érvek. Ha egyszer olyan helyen leszünk, valószínű, hogy én is bérelek egyet, mondjuk egy sok szintes kiránduláshoz az Alpokban, vagy ilyesmi, de amúgy engem teljesen hidegen hagy a motor. Pedig telne rám, szóval nem az irigység beszél belőlem. Ugyanakkor páromnak most veszünk egyet, mert őt meg az edzés része hagyja hidegen (helyette fut, túl van pár maratonon), mozogni, kirándulni, bicajjal járni mindenhova autó helyett viszont szeret.

    Ja, a másik, amit nagyon fontosnak tartok, hogy ha ez kell ahhoz, hogy valaki felkeljen a kanapéról, és kimozduljon, akkor már megérte megvenni. Minden kis mozgás, meg szabad levegő jobb a tévé előtt tespedésnél, szóval vegyenek csak minél többen ebike-ot, ha már hagyományos bicajt nem vennének, mert az túl fárasztó. Na, ők azok, akik egy ebike-kal is pont egészségesen el fognak fáradni, és nekik még edzésértéke is lesz (lefogyni nem ettől fog, de legalább átmozgatja, a keringésnek, a mozgásszerveknek, mindennek jót tesz).

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

  • flash-

    veterán

    válasz SpaceJam #205600 üzenetére

    én nem állok bele az ebike vs nem ebike témába, mindenki azt vesz amit akar, és mivel nem próbáltam nem is tudok róla véleményt alkotni, csak azt mondtam fentebb hogy edzésre mér vegyen valaki ebike-ot ha túlsúlyos, mikor túlsúllyal is lehet megtekerni egy bringát legyen az akár 20kilós trekking 20% emelkedőn?
    edezettséget olcsóbb géppel is el lehet érni, ha most ezt olyan valaki olvassa aki túlsúlyos és azt fogja mondani, hogy ebike-ra nincs pénzem, rendes kerékpárt meg akkor nem fog venni igy hagyja is az egészet a francba és nem fog bringázni..(mint pl egyik kollégám, ő nem fog gyúrni mert nincs pénze vitaminra meg fehérjeporra,kreatinra,beta alaninra, ctirullinra,edzés előtti bedurrantóra,stb..ez kb az a szint..mintha azon múlna,sőt,,3000% B vitamin senkinek sem kell, káros is,de akár még az 1000mg c vitamin is mint a feleségemnek akinek lila foltjai lettek tőle)
    110 kilósan is lehet mászni bármit,én 11-28 al túlsúlyosan is megmászom itthon a dombokat, max lassabban, de legalább nem költöttem el csilliárdokat gépre,ettől még aki akarja vegye ,biztos fun :) pulzusom meg nem attól fog feljebb menni, nem magasabb,nálam pl ugyanannyi, csak kisebb teljesítményt(sebességet) birok túlsúlyosan..

    [ Szerkesztve ]

    "Embrace our fellow man, no longer vilified"

Új hozzászólás Aktív témák