Új hozzászólás Aktív témák

  • SpaceJam

    aktív tag

    válasz flash- #205598 üzenetére

    Megint nyomjátok a hülyeséget... Pont ugyanannyit lehet edzeni egy ebike-kal is, csak mondjuk 20 km helyett 50-et mész, vagy nem átlag 25-at teszed meg ugyanazt a távot, hanem átlag 35-tel.. Meg ha az elhízott emberkét pont az hozza le a kocsikázásról, hogy az utolsó 500 méter emelkedőt megtolja elektromossal és nem szenvedésként tekint rá, akkor ezzel ő nyert. Ez nem vallásháború.

    Akármennyire bírom a normál kerékpárt, néha én is ráülnék az elektromosra, hogy a hosszabb utakon segítsen, vagy amikor sietnék, vagy amikor fasz kivan az utolsó fél km hegymászásból, hogy hazaérjek. Vagy amikor fáj a térdem, de nem tudok úgy nekifeszülni a hajtásnak, miközben meg haladnék.

    bardi teljesen jól írja, és már sokszor ki lett itt fejtve, hogy az elektromos nem feltétlenül elvesz, hanem hozzáad az élményhez, és bőven ugyanannyira edzhet is, hisz ugyanúgy tekerni kell. Minden csak felhasználás kérdése. Ha valaki megteheti, van rá pénze és ki tudja használni, az nem lesz kevésbé bringás... Nem ettől lesz suttyó, vagy kevésbé edzett valaki.

    [ Szerkesztve ]

    neszetools.hu ● pc360.hu

Új hozzászólás Aktív témák