Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz flash- #279804 üzenetére

    En az adrenalin reszere gondoltam. Nalam az outi az a futas kategoria, jol irtad, monoton. A futas meg monotonabb egyebkent, mert lassan is haladsz, cserebe jobban is rombol fizikailag. Monotonitas turesem jo volt, most is jo. Korabban ha besokalltam, raultem a montira. Ott volt minden, az nem tud monoton lenni. Persze ha jo helyen tudsz tekerni.

    Maga az edzes reszeben is lehet talalni kihivast, mar akit ez erdekel. Engem pl. piszkosul, mert tenyleg felallithatsz targeteket magad ele. Es a kornyezet is sokkal laboratoriumabb, mint az erdo. Itt maximum a szembeszel hatraltathat, vagy oriasit csalhatsz hatszellel. Erdoben montival azert egy 2-5km -es szegmensekre lebontva haladtal, ha nezted a teljesitmeny oldalat is. Es ott nagyon sok mas egyeb dolog beleszolhatott abba, milyen idovel ersz A -bol B -be.

    En viszonylag sokat futok, vagyis sokat tudnek futni. De a 80kg -s sulyom azert futasnal visszaut. Szalagoknak, izuleteknek nagyon nem mindegy, hogy a fm -eket milyen tomeggel futom, foleg, ha egymas utani napokon teszem. Es egy ido utan faj, akkor mar van szenvedes, es nem arra fog az ember koncentralni, hogy pr -t fusson, vagy a pulzusaval vacakoljon. Persze, le kellene dobni meg 10kg -t...

    Outitol en azt varom, hogy a fajdalom ez a resze kiesik. Szoval valoszinuleg a lelki-szellemi reszevel rendben leszek, nem attol felek. :N Az megvan, mik azok, amikkel mtb -n nem talalkozol, outival pedig eleg gyakran, es ezek a valamik utalnak Teged? :)

    Egyebkent valszeg megveszem a korabban linkelt bringat. Most szervizben van, kozepcsapagy cseren, azt ki kell varnom.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák