Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nemlehet

    őstag

    válasz GhanBuri Ghan #35 üzenetére

    A büdös túrót... A BYD elképesztően tré és szar minőségű kocsikat gyárt. Alapvető tervezési hibák vannak benne, jól látható, hogy hiányzik az iparági tapasztalat.
    Ezen kívül iszonyatos állami pénzeket kapnak a CCP-től, hogy versenyképesek maradhassanak. Jelenleg állami pénzből próbálják leuralni a piacot de még így sem megy.

    Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

  • nemlehet

    őstag

    válasz GhanBuri Ghan #40 üzenetére

    A Teslát is ostorozták a tűzesetek miatt (teljesen jogosan)... Bár nyilván kevés magyar van aki olvas kínai híreket, de ha megteszed akkor láthatod hogy heti szinten gyulladnak ki elektromos járművek kínában és a BYD sem kivétel. Továbbá millió egy videót lehet találni ahol alapvető konstrukciós hibák (pl a csomagtartó fedele egyenesen a csomagtérbe csatornázza a vizzet), anyagproblémák, festési és alvázvédelmi problémák, hiányzó tömítések stb jönnek ki pár nap után.

    Lehet az EU piacra megválogatják a járműveket, pláne a sajtópéldányokat, de valami fura okból igazából nem tudja növelni az EU-s eladásait a BYD... Vajon miért. Amit elad annak is a zöme flottás, jellemzően kínai, vagy kínai államhoz köthető cégek vásárlása.

    Nekem semmi bajom a kínai termékekkel, most is Xiaomi telefonom van, sőt a fütésrendszerem vezérlésének jelentős része is kínai. De ettől még nem lefetyelek mindent lelkes kiskutyaként, főleg nem amikor állami pénzből nyomott marketing maszlagot próbálnak lenyomni a torkomon.

    Ha neked bejön a BYD vegyél nyugodtan, ha igazad van akkor te leszel a nevető early adopter, ha meg rád gyullad, hát ez van...

    Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

Új hozzászólás Aktív témák