Új hozzászólás Aktív témák

  • Szevam

    aktív tag

    LOGOUT blog

    válasz #48613632 #581 üzenetére

    Előveszem a konteós énemet.... Biztos a HAARP :DDD Valaki nagyon akarhat valamit :Y

    Esőcsinálók: nem sci-fi az időjárás módosítás

    2017. április 13. csütörtök

    Manapság az esőcsinálás és a viharelterelés az időjárás-befolyásolás két legfontosabb célja napjainkban. Ez két módszerrel lehetséges: a felhők permetezésével vagy olyan ionizáló eszközökkel, melyek a légkörbe sugározzák hullámaikat.

    Itt hozzátenném hogy a 60-as-70-es évekbeli rakétával személyesen találkoztam,... nehéz volt. A lényege az hogy Ezüst-jodiddal feltöltötték fellőtték. A felhő környékén szétrobbant és megnövelte az aeroszolok számát, így egy nagyobb jégszem helyett több pici keletkezett. Nyilván előnyös megoldás volt a mezőgazdaságnak is (a termények miatt) meg az embereknek is (kisebb volt a kár arány az épületeket műemlékeket stb. tekintve).

    ...

    2014-ben egy szenátusi albizottság (Appropriations Subcommittee, SD-192) katonai K+F-et vizsgáló meghallgatásán Dr. David Walker, az Amerikai Légierő főtitkár-helyettese Lisa Murkowski szenátor kérdésére azt válaszolta, hogy a HAARP (High Frequency Active Aural Research Program) rendelkezik egy elektromágneses állomással, melyet Alaszkában épített a légierő 300 millió dollárért. A létesítményt “arra tervezték, hogy energiát küldjön az ionoszférába és kontrollálja azt”. (Dr. Walker kijelentését a Youtube-on is közzétették.)
    Korábban egyszer ismerte el nyilvánosan kormányzati alkalmazott az időjárás-módosítás létét. 1997-ben William Cohen egykori védelmi miniszter azt mondta, vannak terroristák, akik “ökotípusú terrorizmust űznek, módosítják az éghajlatot, földrengéseket és vulkánokat váltanak ki távolról, elektromágneses hullámok használatával”

    ...

    Most jön a java

    Piaci alapon is megy a dolog
    A tekintélyes amerikai politikai folyóirat, a The Atlantic 2015-ben foglalkozott a felhők permetezésének témájával. “Nem oldja meg a téli bajokat, de az esküvő napjára sem ígér felhőtlen napot”, szólt a cikk bevezetője. Másképp hiszik ezt az angliai Oliver’s Travel alapítói. A cég vagyonos ügyfeleknek ígér tiszta égboltot a lagzi napjára. Mindössze három hetes vizsgálatra és 150 000 dollárra :W (43,74 millió forintra!) van szükségük, hogy a megadott helyszínen szétoszlassák a felhőket a kérdéses napon.
    :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele hagyom, hogy megmutassa önmagát.

Új hozzászólás Aktív témák