Új hozzászólás Aktív témák

  • z123456789

    addikt

    válasz bb0t #24031 üzenetére

    (#24031) bb0t

    A pedigree-t csak azért mondtam mert szakembertől minden meggyőzőbb. Nem mintha fogás után nem modnanám azt a tápra hogy "ezt én meg nem enném!" Ugye? :DDD

    Amivel én etetek abból a felnőtt és junior között 3% eltérés van a fehérjében. És mivel alapból magasabb a fehérje tartalom ebben a tápban, az a 3% semmi. Ha marketing hatására kezdtek el gyártani junior tápokat, akkor ez az állítása lényegében helytálló ott, ahol a fehérje tartalom junior és adult között elenyésző. Ahogy írtad is.
    A magas fehérjéről még az jutott eszembe, hogy (megint a farkas) ha természetellenesen sok fehérjéhez jut, az nem természetes növekedést eredményez. Mint amikor valaki "kokszol". Böszme lesz, de nem biztos hogy minden más úgy fejlődik, hogy azt az izomtömeget elbírja, és tudja irányítani.

    Na de ha nem evett lazacot, de evett volna...hát nem evett még is csúcsragadozó, és egészséges. Én is ennék papayat, ha kolumbiai lennék (nem tudom hol terem, és rövidebb ezt leírni, mint hogy megkeressem google-ben...nem rövidebb, de akkor sem keresem meg. :D ), de nem eszek, mert azt sem tudom mi az. Eszem helyette paprikát. Más az ize, de tök mindegy hogy a C-Vitamint hogyan viszem be. Szóval nem szükséges a lazachús neki. Ez is korrekt feltevés akkor.

    Szerintem kísérletezés útján ráérzel miből mennyi kell. És nem is muszáj minden nap ugyan azt az összetételt adni (mint pl ahogyan egy tápnál működik ez). Tegnap én is nokedlit ettem, ma húst fogok. Ha érted mire célzok? (Aztán lehet hogy ez is benne van a barf szabályzatban, nem tudom, nem olvastam még barf anyagot.)

    Minden estre, én lehet kicsit megreformálom az etetést. Lehet még kimegyünk vadászni is. :DDD

    (#24032) VANESSZA1
    Cicaharc egy kutyás topicban? :U :DDD

Új hozzászólás Aktív témák