Új hozzászólás Aktív témák

  • Hangfalképű

    tag

    válasz la_cc #754 üzenetére

    Ezzel egyetértek, már csak azért is, mert ha az alapjáték baráti 35eur volt, a DLC simán olyan árban lenne, hogy nem lenne hőbörgés.

    Ha már cosmetic cuccok. Alapesetben én leszarom a cosmetic dolgokat, a diabloban sem érdekelt, mert oké, lehet mutogatni a karaktert másoknak az inventory nagyképernyőjén hogy milyen rohadt menő, de hogy játék közben nem azt fogod nézegetni, hogy a tüskés páncélodon hogyan csillan meg a holdfény az hótziher. Arra fogsz figyelni, hogy mit csinálsz vagy mit csinálj, max az miután megvetted (höhöhö) párszor rácsodálkozol madártávlatból és csókolom.
    És nálam itt van a DE. A last epochban én tegnap fedeztem fel, hogy van egy még nem aktivált skill slot a cosmetic fülön, magyarán a skillek megjelenését is lehet majd változtatni és ez viszont már érdekel, mert az kiböki az ember szemét, nem úgy, mint a háromésfélcentis karaktered. Öt skill bar, öt slot, lesz mit variálni.
    Csodálkozom, hogy blizardéknak ez hogy nem jutott az eszükbe és ragadtak le a nyálkás, tüskés, szőrös meg a csillogó páncél ötlete felett...

Új hozzászólás Aktív témák