Új hozzászólás Aktív témák

  • Hangfalképű

    tag

    A resistekkel kapcsolatosan lenne kérdésem. Ugye az enemy kap resistance pent area levelenként 1-et, max 75%-ot. Ezt úgy kell érteni, hogy ha valaki endgameben játszik (mondjuk empowered monolith) ahol az area lvl mindig 100, akkor kap egy állandó -75%-os módosítót a resistjeire?

    Szerk: Kicsit hülyén van ez összerakva. Ha nem veszem figyelembe az armort meg mást, csak a resisteket, akkor valahogy így néz ki a dolog.
    Ha 75% all resisted van, akkor értelemszerűen lvl 1-es területen 74%-kal csökken a bejövő sebzés (elemental, necrotic, stb). Area lvl 75-től fölfelé bekapod a teljes sebzést, hiszen innentől megkapják az enemik a 75% resist pent. Eddig ok. Viszont én azt hittem, hogy ha resist cap felett vagyok, mondjuk 100% all res, akkor 25%-kal csökkentem a bejövő sebzést, hiszen a pen 75% és marad 25% resistem.
    Ne ez nem így működik. Ha a resistance cap-et túlléped (75% felett vagy), az nem csökkenti a bejövő sebzést (legalábbis közvetlenül nem), hanem az ailment effektek ellen véd meg, lásd shock resistance shred, poison stb... hogy ezek ne vigyék 75 alá, mert akkor nagyobb ütnek rád az átütés miatt - mivel ez a felpakolt effektek után lép életbe -, mert negatívba megy a resisted.
    Ergo a resist cap arra jó, hogy a normál sebzést kapd be endgame-ben, csökkenteni ezt nem tudod az ellenállásokkal :C

    #905 nekem semmi bajom a szerverrel, igaz én nem az eu-n vagyok már napok óta, hanem az US East-en.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák