Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    sziasztok,

    átolvastam rendesen az összefoglalót, de még így is maradt nyitva pár kérdésem. idejét sem tudom mikor néztem át alaposabban a gépem, most már időszerűnek tartom. vannak néha anomáliáim (bár szerintem nem vírus az okozó). Win 8.1 64bit, free Avira fut a háttérben, pár éves a rendszer.

    - ha tényleg mélyrehatóan szeretném ellenőrizni a gépet, akkor az Avira futtatása minden meghajtón, valamint HitmanPro, Adwcleaner és Malwarebytes kombó kimerítő? ezek (és a lentebb említett ransomware elleni cuccok) esetén hogy tudnék válogatni, hogy ne legyen konfliktus? esetleg ajánlott komplett csomag létezik?

    - illetve exploit és ransomware dolgokat illetően érdemes a fentieken felül futtatnom valamit ezekre specifikáltan? van ebben a témában érdemes, aktív védelem?

    - gondolkodom az Avira megvételén (esetleg a Kasperskyre történő váltáson, de ez csak kósza gondolat). ha van érdemes, nem nagyon drága a zsaroló témakörben is, esetleg beruháznék rá.

    - tűzfalam nincs is, csak a gyári Windows, az elmúlt 5 évben (lekopogom) nem éreztem nagy hiányát másnak. rosszul gondolom, érdemes itt is valamit kerítenem?

    a szokásaimat illetően aktív fájlmegosztás (nem ipari szinten persze), google chrome néhány addonnal, némi közösségi média, és felhő (google, ms).

    köszönöm szépen előre is :)

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák