Új hozzászólás Aktív témák

  • Mawyx

    senior tag

    Sziasztok!
    Egy androidos Samsung S1-em van, de már használhatatlanná vált, naponta többször kiszedem az akksit, nem tárolok rajta fényképeket, alig van rajta pár app, mégis úgy hálálja meg, hogy tegnap is fogta magát és kikapcsolt nap közben, csak gyanús volt, hogy órákig nem csörgött. Na ez így elfogadhatatlan.
    Mitől lassulak ezek be ilyen szinten? Mert nyilván nem a sok program alatt szakadt össze, talán az idő, hogy elérte a nem tudom hány működési órát? Azért fontos ez, mert ez dönti el, hogy használt vagy új telefont vegyek.

    Az utódját keresem, ezeket néztem ki. A 4 magos proci és korrekt RAM miatt gondoltam jelentős ugrás lenne, csak baromi drágák ezek nekem és mivel nem került se több app, se több fénykép, semmi a telefonomra, nem amiatt lett használhatatlan, mert kevés nekem ez a teljesítmény, akkor meg kár lenne ennyit költeni egy telefonra.
    [Samsung G357 Galaxy Ace 4 Gray]
    Samsung i9301 GalaxyS III Neo 16GB Blue
    Ezek ugye rendes garisak? Árukeresőből jutottam ide, egy 10-essel olcsóbb lehetne, de olvastam itt, hogy az oem készülékek eredete kérdéses...

    És most ezt is nézegetem, bár tartok a Windowsosoktól, mert nem ismerem:
    Nokia Lumia 630
    Legfontosabb, hogy internetezésre kell, utána telefonálás, fényképezés, térkép, navi, jegyzettömb.
    Az S1-el ha lerakom a telefont, utána elkezd villogni mint a karácsonyfa, nem lehet megnyitni semmit és ujra kell inditani, utána tudok vele netezni és fordítva, ez így kiidegel már, régen nem ilyen volt. Másfél éve vettem használtan, 2011 februári.

    Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

Új hozzászólás Aktív témák