Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Devas

    őstag

    válasz Mawyx #67198 üzenetére

    Lumia 535, kivéve ha ez túl nagy neked, akkor inkább 630. Ezekkel biztosan fogsz tudni telefonálni bármikor és a térkép/navigáció és kamera is korrekt. Jegyzettömb van (Office is van alapból), de internetezésre inkább az 535 a több RAM miatt.

    Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

  • sb

    veterán

    válasz Mawyx #67198 üzenetére

    Sajnos jól látod, hogy sokszor nem a nyers teljesítményen, hanem a szoftveren múlik (androidon) a sebesség és használhatóság.

    Mivel én hasonlót váltottam leírom a tapasztalatom:
    S1-ről S3-ra (1GB, nem LTE-s).
    S1-et én sok app-al használtam, de az összes rommal belassult. Volt ami 2 hétig bírta, volt ami 2 hónapig, de minden szar lassú lett. A végére valamelyik CM alapú főzött rommal lett használható, az kb. 6-7 hónapig gyors volt és utána adtam el, így nem is tudom meddig bírta volna. (Ace1 is volt a családban, na az az S1-hez képest is használhatatlan volt, azzal kb telefonálni sem lehetett.)

    Ehhez képest S3-on nagyon kellemes meglepetés ért: gyári 4.1 rom és minden hasít. Nem volt 2 hetente mókolás vele meg újrarakás és szélvészgyors volt és az is maradt. HW-sen is felnőtt, pl. az S1 rossz GPS-e után ez megváltás volt, de a legnagyobb előrelépés a szoftver volt.
    Érzésre kb. annyi változott, hogy amikor az S1-et elővettem sms-hez, neten gyorsan megnézni valamit, navigálni, akármi... az eseten 80%-ában a földhöz vágtam volna a belassulós időszakban. S3-on meg előkapom és bármi kell, 3 mp-en belül megvan.

    Szóval összességében szerintem kinőtték magukat sw-sen 1-2-3 év alatt, most szerintem bármit választasz jobb lesz. Ha nézel teszteket akkor inkább a szoftver részre koncentrálj.

Új hozzászólás Aktív témák