Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz Stauffenberg #1063 üzenetére

    A G-vonal elkezdett hízni, akinek a G3 bejött annak a bucira nőtt utódok nem voltak alternatívák. Szerintem a Pana próbálta őket terelgetni (veszed a kereső nélküli GF-et, vagy elfogadod a méret növekedést) Akinek egyik se felelt meg később vett GM5-öt, vagy LX100-at és előtétlencsét, vagy jobb híján a GX vonalat, de esélyes, hogy váltott más rendszerre (Sony 6xxx vonal, vagy Fuji X100x és a 2 gyári előtétlencse)

    A GM1 egy premiumnak pozicionált és designolt GF volt, de tippre nem jött be a Pana számítása. Nagyjából annak az utódja reálisabb arazással a GX800/850

    GM5 más tészta, itt az evf-fel valóban egyedit és prémiumot teremthettek volna, de az a felbontás/méret kiherélte , gondolom nem akartak valódi konkurenciát a már sikeresen prémiumként pozicionált LX-nek. Ettől függetlenül az m4/3 fórumokon mai napig kedvenc és nem értik miért nincs jobb evf-es folytatása.

    Szerintem nem (kizárólag) a piac miatt olyan a termékpaletta amilyen :N a marketing sokszor irányítani/terelgetni akar aztán ha nem jön be amit a preziken a vezetőségnek előadtak jön a duma, hogy "háccűkűlapijac, kiszorítanakamobilok", ja részigazságokkal lehet szépen mosakodni.

    A PEN pont jó példa az elcseszett/kilúgozott prémium vonalra. Az anyag és a design mögött nincs már semmi prémium. Milyen már, hogy az emblematikus vázban a mai napig nincs pdaf 400k-ért???

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák