Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • madgie

    titán

    válasz lugosi #7453 üzenetére

    Én nagyon szerettem az X100V-t, a sok cserélhető obis cucc mellett tényleg tök jó volt, de megcsömörlöttem, hogy a komplett 365 projektet azzal csináltam végig.

    Ha "csak" fotóznék, simán vennék most is V-t, vagy VI-t, egyszerűen jó érzés velük fotózni.

  • Stauffenberg

    Topikgazda

    válasz lugosi #7453 üzenetére

    Mindig is egy kicsit divatcikk volt az X100, csak eddig főleg fotózó fotósznoboknak szólt, most meg boldog-boldogtalan vásárolja, hogy a nyakában lógassa.

    Amúgy most kezdem elvetni a dolgot, hogy X100-ra vagy valamilyen alternatívára vadásszak, inkább elkezdtem nézegetni olyan fotós övtáskákat, amikbe beférhet az X-T3 egy kisebb objektívvel meg pár pót akkuval (csak szerettem volna sokkal kisebbre venni a méretet).

    Bassza a csőrömet az XF 27mm f/2.8, mert azzal egészen kompakt tudna lenni ez is (az X-T3 kezelését meg egyszerűen imádom), de sokkal drágábbnak tartom, mint amit ad (nagyon keveslem az f/2.8-at, pláne IBIS nélkül), csak a rendszeren belül nincs más hozzá fogható méretben, úgy könnyű ennyit kérni érte. Látószögben van egy picivel szűkebb Sigma 30mm f/1.4-em, csak az jóval nagyobb jószág. Szóval csak utazós üvegre nem költenék ennyit. A TTArtisan 27mm f/2.8 sokkal olcsóbb, de ott meg zavar az elképesztően durva vignettálás és a szemből beverő napfényre is nagyon érzékenyen reagál (bár nem szoktam bánni de láttam pár példafotót, amin nem annyira esztétikus, de fene tudja, tesztelni kéne pár napig).

    Amúgy kedvelek nappal szembem (is) streetezni. :D Csak ezért az aggodalom.

Új hozzászólás Aktív témák