Új hozzászólás Aktív témák

  • izee

    senior tag

    Ja amúgy A4 tech már hónapokkal, de lehet hogy 1-2 évvel korábban kijött a maga "light strike" szintén optikai kapcsolójával.
    Billentyűzetnél is nagyon korán. Annyira nem volt másnál, hogy talán a látszat ellenére ez sem jobb, mint a klasszikus piros kapcsoló? Csak hangosan dilemmázok.
    Szóval amíg a Razer nem csinálta meg :DDD az egérbe való optikai kapcsolót, addig nem tudtam, hogy ez jó ötlet-e egyáltalán. De csak addig :DDD

    Az, hogy a többiek miért csak késve reagálnak, nem tudom. Pl. lehet, hogy az A4 kapcsoló beszállítója gagyit adott volna, vagy többnyire jót, de azt nem elég konzisztensen.
    Másik tipp, hogy A4 kizárólagos partner lett egy ideig. Ahogy a Logitech a 3360-as szenzorral csinálta.
    Nem mondom, hogy valójában ez volt az ok, csak erre tudok gondolni.

    A Razeren kívűl hány márkának van már legalább 1 ilyen egere amúgy?

    Véletlenül találtam rá: ami a Bloody SP30-at illeti végre 3360-nal szerelt valamit az A4. De már be se írom a sok új márkanevet (pl lengyel meg kínai), amik újabban itthon kaphatók 3360 vagy egyéb elismert szenzorokkal. Jócskán megnőtt a kínálat. A G-wolves Hatit már koppintják, igen a kínai - ha jól gondolom - G-wolvesot.

    Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s

Új hozzászólás Aktív témák