Új hozzászólás Aktív témák

  • repvez

    addikt

    üdv! lenne egy technikai és bonyolultabb kérdésem.
    Adott egy logitech k270 es vezeték nélküli bill+egér kombo.
    az egér elkezdett hibásan viselkedni, akkor is kattintásnak érzékeli amikor felengedem a bal gombot, tehát lényegében az esetek nagy százalékában dupla koppintásnak veszi a sima kattintást.
    A kérdésem az lenne, hogy ehhez az usb vezérlöegységhez milyen másik egeret lehetne csatlakoztatni ami müködne vele?
    Csak ugyan ezt a k270es félét vagy más fajtát esetleg más gyártójét is? A gyártó oldalán azt irták, hogy 6 eszközt lehet rá csatlakoztatni , de eddig ahány ilyen eszközöm volt sose müködött mással.
    Már van 2 billenytuzetem és 3 egerem pluszba, mert vagy a billenytuzet vagy az egér hibásodik meg egy ilyen kombonál, és egymással nem müködik egyutt a különbözö gyártök eszközei, USB vevöegységhez meg nincs elég fogalalat a laptopnál, hogy mindegyiknek külön helyen legyen és emllette adattárolot is rá tudjak dugni.

    A lényeg, hogy az egér bármilyen feluleten jol muködjön és hogy megbizhatoan precizen lehessen használni 3d szerkesztéshez.
    Vagy milyen másik vezeték nélküli bill+egér kombot tudnátok ajánlani ami nem ilyen hibára hajlamos, esetleg létezik olyan vezeték nélküli bill amihez vezetékes egeret lehet csatlakoztatni?

Új hozzászólás Aktív témák