Új hozzászólás Aktív témák

  • 1amarr

    tag

    Írnék egy negatív review-t az utókornak, talán elfér, tanuljatok a hibámból.

    Eternico MV200, alza sajátmárkás vertikális egér, 2,4Ghz.

    Előtte legalább 10+ évig egy mára irodai környezetemben egyre vállalhatatlanabbá sárguló Intellimouse 1.1A-t használtam, amibe jó kis fórumos forrásból japán Omron kapcsolók és teflontalpak kerültek. Tehát, az egyik all time klasszikust cseréltem (volna) le hirtelen felindulásból, és mert tényleg kezdett drapp-barna átmenetes lenni a sok UV-től.

    Balgán azt hittem, fejlődött annyit a szenzorok minősége, hogy egy mai alsópolcos egér is megüt egy bizonyos szintet. Tévedtem. Windowsban 4/10-re állítva a sebességet, kikapcsolva a gyorsítást, konkrétan nehézséget okoz, hogy eltaláljam a mutatóval gombokat. Egy 15,6 colos monitoron milimétereket ugrál X és Y irányba is a kurzor, ha egyenesen húzom egy Steelseries egérpadon.

    Az összeszerelési minőség és az anyaghasználat 3/10, de ezt annyira nem róvom fel egy 5000 Ft-os egérnek. A kapcsolók nyomáspontja némileg eltér a két főgomb között. A felkület az a fajta bársonyos műanyag, ami 3 hónap után fényes lesz és darabokban fog lejönni.

    Arra jó lesz, hogy 14 napig próbálgassam a vertikális egér létjogosultságát, de utána megy vissza és veszek helyette valami elfogadhatót...

Új hozzászólás Aktív témák