Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Cpt. Flint #22820 üzenetére

    kiegészítés: nem azt írta, hogy ugyanolyan, hanem hogy az árát megéri. szóval ezt pont félre értelmezted.

    szóval persze jó, csak éppen van jobb ár/érték arányú választás, minimálisan magasabb árral és érzékelhető többlet értékkel.

    lehet ettől gree-t venni? lehet.
    jó lesz a gree? jó.
    lesz annyira jó mint egy japán? nem.

    ezek az állítmányok. persze minden relatív, relatív hogy mennyi többletet jelent valakinek rádobni egy 20-ast, relatív hogy kinek mennyi többletet jelent 20%-kal csendesebb működés, vagy 15%-kal hatékonyabb vissza-szabályzás, ezt mindenki maga dönti el.

    a probléma ott van amikor utána idejön győzködni hogy a bab is hús és mekkora majsztró mert ő megcsinálta amerikát megspórolt 20 forintot és ugggyan-ollllyyan-jjjjó sőt jobbabb az övé mint a sok büdös betyárkörtés birka dajkinhuszáré. nem. mindenkinek van egy igénymixe, az alapján választ és az neki jó lesz, másnak meg más lesz a jó.

    és itt zárunk vissza a sok félkegyelmű féltudású böfögőgéphez akiket te is sérelmeztél mert ők meg a másik véglet csak akkor ha nem tetszik lépj szintet a társalgásban (általános alany) és beszélgessünk értelmes dolgokról.

  • ZnVjaw0K

    tag

    válasz Cpt. Flint #22820 üzenetére

    Csak gondolatkísérlet:
    1:
    - ugyanannyiba kerül (mindegy milyen okból)
    - megéri az árát
    Nem folytatom a gondolatmenetet...
    2: Csak a jobb árrés miatt ajánlanák-e ennyien, ha megbízhatósági problémái lennének, miközben nemhogy javításra, de karbantartásra se érnek rá szakemberhiány miatt? A legalja mekkmesterek biztos, de nehogy már az itt ajánlott 1-2 cégen kívül kb mindenki legalja mekkmester legyen:D
    3: Úgy látom még csak nem is műanyag van rajta, ahol a japánon fém, hanem csak valószínűleg gyengébb minőségű műanyag. Hát, nehezen hiszem, hogy 27 év alatt nem sikerült megfelelő minőségű műanyagot találni. Apámnak volt Gree on-off klímája, kb 15 évig működött és nem esett le a falról. Igaz, a vége felé kicsit megsárgult. Sokkal vastagabb, masszívabb műanyagból volt a burkolata, mint a mai klímáknak. De ez igaz a japánra és a kínaira is (már amiket láttam). Az én Daikinomon is főleg terelőlapát eléggé vékonyka.

Új hozzászólás Aktív témák