Új hozzászólás Aktív témák

  • Dudee

    senior tag

    válasz gyulaipal #44298 üzenetére

    "Mindez az LCD gépekre nem vonatkozik, ott egyértelmű és szemmel látható a minőség javulása, de az elfogadható szint manapság ott is az 5 millió feletti ársávban kezdődik."

    Valahogy sikerül előbb-utóbb minden szakfórumon eljutni oda, hogy viszonylag szerény elvárások megfogalmazása mellett is nem létezik megoldás számodra, csak ha sztárügyvéd, áfacsaló, eu pénzeket lenyuló, kormányközeli haverüzletember vagy. Persze, bizonyára csak az 5 millió ft feletti projektor tudja az "elfogadható szintet". Minden ami az alatt van, az élvezhetetlen szar, nem tudod rajta megnézni a gyerekeddel a Toy Story-t, élvezhetetlen hányás lesz rajta akármelyik sorozat.
    Tehát amikor a falusi Józsibácsika látja hogy a világban milyen csuda autók járnak, és szeretne az A-ból B-be nem a lerobbant zsigulijával eljutni, hanem lehet hogy lehetne neki is olyan, amiben már legalább egy manuál klíma van, akkor is, elképzelhetetlen megoldás számára egy alap Swift, az manapság nem elfogadható szint. Az ott _kezdődik_, hogy Mercedes S class, merthát létezik Bentley is a világon.

    ne érts félre, nem b.sztatásból írom, nem ismerlek, bizonyára 10.000x nagyobb tapasztalatod van a témában, mint nekem valaha lesz. De olyan kinyilatkoztatásoktól ki tudok borulni, hogy az _elfogadható_ szint 5 milliónál keződik. Persze tv-n filmet nézni is _csak_ 85"-os OLEDen van értelme. És ha fenthagyod a porvédőt a hangszóród elején, és úgy hallgatsz zenét, akkor nincs itt keresni valód, magára adó ember ilyet nem csinál.

    És persze, zavar a rainbow effekt, jó lenne ha nem szenvedne tőle a jövőbeli projektorom, és a meglevő plazma tv-n is zavar az image retention, és a mozgó kontrasztos élek mentén jelentkező színelhúzás. De a film 2. percétől kezdve pont leszarom, túl tudok lépni a problémákon, és el tudom így is úgy tölteni az időt, hogy ne a technikával foglalkozzak :)

Új hozzászólás Aktív témák