Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Lauda #21759 üzenetére

    Igen, de egy robogónál fizikai határai vannak az óriás hűtésnek, nagyobb blokkburkolatnak, stb. Illetve, minden gyártónál kialakult egy séma, egy méret, amit alapvetően követnek (pl spórolás céljából), így radikális változásokat nem fognak eszközölni. (Szinte biztos vagyok benne, h a mostani levegős NRG ventilátorlapát ugyanúgy jó egy régebbi gyengébb 50-es levegős Piaggio blokk lendkerekére. De, elég ha megnézed Piaggio vonalon a lámpakapcsolókat. Runner-től elkezdeve, Liberty-k, NRG-ken, s még ki tudja milyen típusokon csontra megegyezik.)

    Ahogy írtam a véleményem nem tény, csak feltételezés, mert milyen más okból lenne fojtva _csak a levegős_? Nincs rá más ésszerű érv.

    Persze, léteznek levegős szettek, nah ezeknél már konkrétan kijön a léghűtés hátránya. 100%, h egy ilyen szettel nem lesz olyan tartós, mint egy ugyanilyen vizes.
    Csak kíváncsiságképp érdemes lenne rámérni infrás hőmérővel egy ilyen levegős hengerre, és egy vizesre. A különbég látszódni fog.

    mod.

    Az SR amúgy szép. Bár a citromsárga - sajátomtól függetlenül is - egyik kedvenc színem. Pláne feketével kombinálva.

    dave93

    Beszarok, 2000-es évjárat és már "restaurálva". LOL

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák