Új hozzászólás Aktív témák

  • ett

    aktív tag

    válasz CL Smooth #4539 üzenetére

    Ahhoz képest, hogy sok robogó megfordult nálad, nem tudod, hogy rengeteg kapott minarelli blokkot. Aprilia (sr, area, rally), yamaha/mbk (jog,aerox, nitro, bw's, ovetto, stb.), malaguti (f10,f12,f15), és még lehetne ragozni. Mindben ugyanaz a minarelli blokk van, csak van ami álló van ami fekvőhengeres, van ami vízhűtéses és van ami kényszerlevegős.
    A kymcot pedig hiába fikázod úgy hogy nem is ismered, igenis jó. Az 50-es blokkjuk nem annyira nagy szám, mármint sebesség tekintetében (megbízhatóságban viszont ugyanolyan jó), az olaszok meg a japók otthagyják, viszont a nagyobb köbcentis blokkjaik teljesen rendben vannak. A honda szerinted rossz? Merthogy ő a többségi tulajdonosa a kymconak és a legtöbb mociban honda blokk berreg. Nem kymcom van ám, mielőtt megszólnád, hanem egy yamaha aerox és egy peugeot speedfight 2. De ültem kymcon, mentem vele, semmivel nem rosszabb a futómű és a menetteljesítmények sem, kivéve az 50-esek, azok lassabbak (pedig ők is honda blokkosak). Mondjuk a burkolatok, váz meg az egész hogy fognak kinézni pár év után nem tudom. Kíváncsi lennék rá én is.

    Egyébkébt a keeway sem olyan rosszt mint gondolnád. Szerencsére az 50-eseknél sok alkatrséz kompatibilis a minarelli blokk alkatrészeivel. Szétszeded a mocit, berakod a minarellis cuccokat és van egy megbízható rotyeszod. :) Mondjuk ott a zösszeszerelés minősége tényleg nem az igazi, az biztos, keewayt én sem vennék.

    Nem bántásból írtam ám, mielőtt lehurrognál. Peace!
    Csak nekem ezek a tapasztalataim meg a véleményem.

    [ Szerkesztve ]

    Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.

Új hozzászólás Aktív témák