Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    Felénk elég jól eltűntek a kamu 50-esek. (Sopron környéke). Míg pár éve rendszeresen láttam a kisvárosunkban rendszám nélküli nagyobb gépeket, jellemzően robogókat, mára nem látok.
    Nem akarok vitát indítani, de azt gondolom, egy műszaki érdeklődésű ember, aki motorozott már, illetve tudja hogy egy 4T 50-es gép mire képes, hang, meg dinamika alapján egy közlekedő robogóról meg tudja mondani 90%-os valószínűséggel hogy az nem 50-es, hanem nagyobb. Igen, tudom, egy 50-es 2T sport robogó mire képes, de ott a hang elárulja, mert kell fordulat a teljesítményéhez. Ami biztos, mikor az ember az országúton beáll egy 90-el haladó rendszám nélküli motor mögé, hogy az nem ötvenes.
    Na, felénk ezek pár év alatt eltűntek, nem tudom mi az oka, nem láttam hogy a rendőreink nagyon ráfeküdtek volna a dologra, de lehet hogy voltak intézkedések.
    Ha a Liberty-vel elhúzok rendőrök mellett, mindig látom hogy utánam néznek, megnézik van-e rendszám. A Leader blokk elég jól dolgozik, alacsony fordulaton, hangja is öblösebb, hallani hogy nem ötvenes. Múltkor városban ráelőztem (Jó lendületesen) a 40-el járőröző rendőrautóra, láttam rajtuk mikor pillanatra benéztem, hogy erre vártak, ha nincs rendszám, kéklámpa..hujujuj.....De volt rendszám. ;]

Új hozzászólás Aktív témák