Új hozzászólás Aktív témák

  • kovacsmi_74

    aktív tag

    válasz Sas madár #730 üzenetére

    Úgy tűnik, megoldódott a probléma. Most a modemhez kapott kb. 20-30 cm-es usb hosszabbítóval megy gond nélkül a net (ehhez még gyárilag adtak, plusz még egy magenta színű nyakbaakasztót is).

    A hub egy hosszabb (~1m ?) kábellel működik, és az ami a hub-ba megy az mikro usb csatlakozású. Szerintem a hossza nem számíthatott annyira, inkább az 4 felé osztódás miatt nem jutott annyi áram a modemnek.

    Most már néhány napja hub nélkül használom, csak a rövidebb kábellel, gond egy szál se, a térerőm az max. 2 jel, de még akkor sem szakad a kapcsolat, ha éppen üresek a térerőt mutató "pálcikák". Az igaz, hogy fixen UMTS/HSDPA-ra van téve az eszköz.
    Ja és simán megy a GlobTrotter Connect-tel is, amiben több a funkció mint a web'n'walk Manager-ben.

    A hub most is be van dugva a gépbe, ha rá kellene dugni valamit éppen, és most közvetlenül egymás mellet is van a két eszköz. Úgy vettem észre, még így is erősít a jelen a hub. Egyébként az ablakba kellene tennem a modemet, így pedig simán az íróasztalon van.

    Olyan sem volt, hogy ne tudtam volna normálisan lekapcsolni a PC-t, ami ugye amiatt volt, hogy a modemet egyszer csak nem találta a gép, és állítólag ilyenkor próbálja keresni a gép az eltűnt eszközt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák