Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #81556480

    törölt tag

    válasz Topiccsendőr #115031 üzenetére

    Szerintem a legjobb választás ebben a kategóriában az rx 125. Mind erőben és futóműben. Régen javítottam ilyeneket, kimegy a világból még ha szét is ütik. Nekem CRM 125 volt szettuningolva. Az NSR blokkja van benne másik kukactengelyel. Az is jó de csúnyább, gyengébb és ritkább. Nekem is csak azért volt mert 160pollini hengerrel, nagyobb karbival meg rengeteg finomsággal odavert rendesen.(na meg nekem supermoto volt)

    Én a ráncfelvarrott rx-eket nézegetném a fiatalabb szériából.

    Ez az etx valami marha ritka széria lehet, mert nekem a régi idomos ugrott be elsőnek. Ez az rx idomzatu csak valami átmenet lehetett mert én úgy emlékszem hogy az etx az rx elődje.

    Jelenleg két 50-es rx is van a családban amiket szoktam javítani. Azok is jók, de persze korban hozzá illő embernek.

    [ Szerkesztve ]

  • z123456789

    addikt

    válasz Topiccsendőr #115031 üzenetére

    Na, itt vagyok. Bár beszéltünk már privátban azóta, úgy gondolom illik itt is válaszolni. :D
    Az RX kicsit jobban tetszik. :B

    (#115033) LaciCRM
    Mivel az SM téma nálam állandó dolog, azon gondolkoztam én is, hogy nem lehetne-e egyből SM-é alakítani egy ilyen RX-et.

    (#115075) fattyu
    Lemaradtam, mit hoztál el? Muti má'! :D

    (#115102) baboss
    Szuper. :) ;)

    (#115123) persuader
    Én kb úgy szeretnék nekiállni ennek a projektnek, hogy a lehető legolcsóbban, valami purdét venni, aztán ha képes leszek rá hogy beinduljon, akkor nagyon örülni fogok neki, ha nem, akkor meg leszarom azt a pénzt, amit addig kidobtam rá. Ezért előzi meg ennyi szófosó hsz. :D Az esélytelenek nyugalmával állok neki, és abból vagy 0 vagy csak jó sülhet ki. :)

    (#115147) LaciCRM
    Novemberben vettem a motort. Voltak vele céljaim (korábban írtam egy jó hosszú posztot), ezért is nem vagánykodtam vele, meg terepmotor ide vagy oda, azért hideg volt, na. Szóval ült a dolog, mire meglett minden rajta, meg beütött ez a koronagyász. Az én döntésem az, hogy nem motorozom. (Nem török pálcát senki felett, én nem, és kész.) Úgyhogy nagyjából én is átérzem a nyomort. :K

    (#115161) Micsurin
    Korábbi "kész a motorom" írásomhoz annyit, hogy ja, nekem is E jeles Alis index+ Alis relé van. Villamosmérnök szomszéd szívott vele vagy 2 órát, mire bekötötte. Működött, de olyat csinál, hogy menet közben nem villog, hanem világít folyamatosan. Ezt csak sebességben csinálja. Szóval ja, azóta rendeltem E jeles sima izzósat, szarom le, megy rá az. :D

Új hozzászólás Aktív témák