Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Integra #36011 üzenetére

    +1 a héten koszos marad.

    Más: 60km-t még beletettem, de nem tudom mi lett velem. Azt tudom, hogy 8500-at forog 160-nál.
    Totál kisimultak a vonalaim. Biztos 5 fölött evett. Aztán leültem egy padhoz, a nap épp lement és rásütött a Dunára. END!
    Jardok egy településen vadásztak rám, mérget veszek rá. Kijöttem az S kanyarból és meghúzattam 3.-ig és beálltam vele 50-re és ugye üvöltött a kipuf. Utolértem egy autót és előtte ment a rendőr. Látom fékez, index jobbra és megállt az út szélén, index úgy marad, kezek kint az ajtón és én diszkréten benézem ők meg rám és követtek a szemükkel. Aztán elhaladtam és láttam, hogy mentek tovább.
    Azért gondolom, ezt mert a rendőrörs előtt is elhaladtam. Az egy nagyon szűk utca és visszahangzik. Ugye nem mondhatom h a 40-es táblánál 120-al mentem, az durva lenne, nem is mentem, de valamiért csak félreálltak. Most szívem szerint rendszám nélkül mentem volta le ezt a 60km-t. Vigyorogva fogok aludni az fix!
    Holnaptól újra, csak nyugodtan.

    Esőhöz: Néztem, hogy miként viselkedik a hátsó, mert rengeteg fajta aszfalt volt az útvonal alatt és van pár együtt meglévő dolog aminél ha csúszik azonnal vége. 60-nál lesatuztam. Ha pl átfolyáson tettem és egy X fajta aszfalton akkor azonnal elindul a segge, de volt ahol szépen mögöttem maradt. Volt ahol nem is nagyon tudtam megcsúsztatni, igaz az érdes volt, mint a smirgli. Volt hogy a vizes útra kijött a traktor a földútról. Hát mondom megnézzük. Szépen 60-al átmentem (nem is tudtam mást) a sáron és kapott egy nyelet ott ahol a GS húz (6-7k körül) azt a táncot amit ott levágott. Életveszély.
    Szoktam játszani amikor a körülmények olyanok, szeretném tudni miként viselkedik a motor. A vészfékez kikerült is gyakoroltam csatornafedelekkel. Hát maradjunk annyiban, hogy soha egyiket sem akarom élesben kipróbálni. Menet közben az én esetemben kb 200kg + én úgy viselkedik mintha nem is lenne ott tömeg, szinte repül. A legkisebb kormánymozgásra is nagyokat lehet korrigálni, de amikor áll vagy lassan megy és dől.... A rohadék macska miatt is eldobtam 1x h ne üssem el, pontosabban majd sérvet kaptam, de nem ért földet semmi, na akkor éreztem a súlyát. Jó játék, de mégsem játék.
    Sikerült ma büdösre melegíteni a hátsó fékemet, szinte mintha nem is lett volna egy idő után. Tapostam és kb semmi csak lassulgatott. Ilyet sem éltem még át. Jó ez GS tanulgatni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák