Új hozzászólás Aktív témák

  • Tasunkó

    senior tag

    válasz ddekany #75 üzenetére

    Nekem ez az emberek szűk köre, hogy a legbölcsebb lesz, homlokegyenest ellentétes a működésünkkel. Az hogy nem a leghülyébbek döntenek a legfontosabb kérdésekben, az csak a hibahatár, vagyis a rendszereink tökéletlen működésének eredménye. A felfedezőink is az üzemzavaraink termékei.
    Pont ez a más fajokkal szembeni végképp eltörölni nem szokott létrejönni, inkább a meglévő is változik alkalmazkodik. Az eltörlés mindig magával hozza, hogy kiszámíthatatlan mi lép a helyébe. De mondjuk az ember, pont teljesen fölösleges a bolygón, hát igen. A flóra és fauna mederben tartására meg már itt az állatvilág.
    Nem hallani már róla, de nem olyan rég, még voltak elképzelések bioprocesszorokról, hogy sejtszinten, vagy valami növényen belül hoznák létre. Ez a mai félvezetőkre, nagy áramokra épülő technika, egy kőbaltává válhat, egyáltalán nem biztos hogy ásványi anyagokra, ami mindenhol megtalálható az univerzumban, cserélné le a földi klíma egyedisége adta előnyöket. Lehet nem a gombjukba tűzött rozmaring lesz a jövőbeni mikrofon és a harangvirággal fogunk jazz koncertet adni, de ég a talaj hogy valami fúzió előálljon.

    [ Szerkesztve ]

    Kérek egy számot a jútútú

Új hozzászólás Aktív témák