Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz Bogyó bá' #101998 üzenetére

    Részben igen. Hogy jelentős részben-e, szerintem egyéne válogatja. Ha elsőre nem sikerül még a elhelyezni se a fejest helyesen a fejen, akkor mindenképp. :N

    #102008Remus389: A látszólag ugyanolyan textil párnán (kívül nem látszik rajta semmi mókolás) az se mindegy, hogy a belső felén műbőr van-e, ha igen, "fullban", vagy lyuggatva (apró lyukak, vagy kevesebb, de nagy). Füled ugyanolyan távolságra van-e, stb. Egy képről nem tudom megmondani, milyen irányban mehet majd el, gyárihoz képest, ha itt lenne a kezemben, akkor is max nagyobb eséllyel találnám el.
    Ár se jelent szerintem semmit, a Brainwavz Round párnám belső oldaláról rekord idő alatt málott le a műbőr. Továbbá lehetett varrni egy-egy perforációnál, mert engedte el a cérna pár hét használat után. Mázlijára legalább 1-2 (inkább 1) olyan fejes van, amit nem ront el, így csak rosszat nem tudok róla mondani.

    Szóval valakinek lehet, hogy jobban szól, de kérdés, hogy mi neki a jobb. Meg a kongnitív disszonanciát, mit faktort se zárnám ki. Aztán lehet, hogy megrendeled, és tényleg jobb lesz a hangja. Kérdés, hogy mi hiányzik a gyári párnából (az amortizálódott anyagát leszámítva).

    Magam részéről egyébként úgy vagyok, hogy egy jó párna választás legalább annyit, (ha nem többet) tud befolyásolni, mint egy DAC/AMP csere. De sokkal nagyobb a lutri is.

    #102011Dorien: Annyiért lehet még én is bepróbálnám. (De csak szülinap vagy névnap előtt!):))

    [ Szerkesztve ]

    Eladó X2HR + Meze 99 Neo https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák