Új hozzászólás Aktív témák

  • stellaz

    addikt

    Ma voltam Novánál és elhoztam pár csecsebecsét kipróbálásra :)
    Amit meg is vettem, az a VE Supernova zárt fejes. Új ára 50 dodo, most is itt van a fejemen.
    Képeken elég sprőd az egész, de élőben sokkal jobb az építési minősége. Sőt, kifejezetten jó. Egyszerű, de ránézésre, fogásra strapabíró, tartós anyagokból van, teljesen korrektül összeszerelve. A kábel cserélhető és rögtön kettő félét is adnak hozzá (sima és telefonzsinór). Az teljesen meglepett, hogy bár csak egy oldalon van kábel csatlakozó, a szabadon álló acél pálcák között nem fut összekötő kábel.
    Gyárilag textil párnával jön, ami nagyon kényelmes. Nova adott hozzá egy bőr párnát is. Rövid hallgatás után én ez utóbbira cseréltem, ezzel jóval több mély lett benne.

    A hangja: kiegyensúlyozott, kellemes, nyugis, jó az összkép, olyan sokáig hallgatható. Ha a Philips SHP9500 volt a megugrandó cél, akkor az mindenképpen sikerült lelépni. Ebben kellő mennyiségű mély van, semmi sibilance, sokkal jobb az összeszerelése is és lehet hozzá párnát kapni, meg nem olyan bazi nagy a mérete, hogy legkisebb állásban is leessen. Ez zárt, de, hogy őszinte legyek nekem a hangtér az ilyen nem létező dolog, szóval ebben nem én leszek a megmondó ember.

Új hozzászólás Aktív témák