Új hozzászólás Aktív témák

  • slayer007

    tag

    Sziasztok!
    Nos kezdeném azzal, hogy most egy Sennheiser fejhallgatóm van, aminek sajnos megtört a kábele, és újrakábelezése nem biztos, hogy a legjobb döntés lenne, tekintve azt is, hogy már kb 4 éves... Sajnos pontos típusát nem tudom, de nagyon meg voltam vele elégedve egészen eddig, kényelmes volt, tökéletes hangminőséget adott, stb.
    Itt az ideje meglepni magam karácsonyra egy újjal :D

    A szempontok (1. poszt alapján):
    1. A lakásban szeretném használni
    2. Zenehallgatásra ÉS gamelésre is szeretném használni, de semmi FPS játék, nem kell hallanom ki épp merre trappol :D
    3. 10.000 alatt semmiképp, de 20.000-ből már jó lenne kijönni.
    4. Vezeték nélkülit preferálom, de ha hatalmas a hangminőség romlás, akkor rá lehet beszélni vezetékesre is. A mostani vezetékes, de mindig beakadtam valahova vele, a szék görgőjébe, a karfába, a papucsomba, mindenhova :)) Nagyon idegesítő, és valószínűleg ez vezetett a végzetéhez :(
    5. Kényelmesség nagyon fontos, mert van, hogy 12 órán át rajtam van, mikor otthon dolgozom.
    6. Zárt mindenképpen, fontos, hogy minél több zajt szűrjön ki KIFELÉ, befelé már annyira nem fontos. (A mostaninál volt olyan, hogy azt se hallottam ha a szobában hozzám beszélt valaki :D
    7. Mivel skype-hoz, teamspeakhez is használnám, így mikrofonos kellene. A külön mikrofon egyáltalán nem jön be.
    8. A legfontosabb, hogy jól adja a mélyet és ne fülsértően a magasat. Teamspeak / Skype ami megy, de arra kb bármilyen jó.

    Saját szempont:
    A Sennheiser márka nekem nagyon bejött, így ha tudtok, azt ajánljatok, kivéve ha azóta minőségileg romlott a gyártó! Nem fogok nagyon kekeckedni, Ti értetek hozzá, de eddig nem volt Sennheiser termék amiben csalódtam volna!

    Előre is köszönöm a válaszokat!

    Im insane, what's your excuse?!

Új hozzászólás Aktív témák