Új hozzászólás Aktív témák

  • bigmasterg

    addikt

    W5000-nek lehet nem adtam elég időt és / vagy nem a megfelelő láncról hallgattam (csak mytek+cec-ről néztem, rövid ideig), de nekem egyáltalán nem tetszett. Nagyon vékonynak találtam. Még a k1000-nek is több mélye volt.

    LCD2: Először mytek+cec-ről néztem (sima jack-el, balanced kábele Pesten maradt) és nem volt annyira magával ragadó a dolog. ntomkával megállapítottuk, hogy ennél bizony a HD800 és a K1000 jobb. Aztán kiderült, hogy a cec-el nem nagyon csípik egymást, túl lágy lett az eredmény. (HD800 és k1000 meg szerintem erről szólt a legjobban)
    Utána hallgattam az lcd-t Lavry+Violectric-ről és AMB-ről, ekkor már korrektül szólt.
    Viszont amikor összedugtuk a Mytek-et a Violectric-el és erre az lcd-t, akkor azt mondtam, hogy na ez igen. Végre egy hang, amit szívesen hazavinnék. :)

    Másik meglepetés hifipisti erősítője volt. Nem azt mondom, hogy a legjobb erősítő volt, de majdhogy' mindennel jól szólt.

    Rövid időre összehallgattam a D7000-et és HD800-at is. Teljesen más karakter a kettő, de technikailag a hd800at jobbnak találtam.

    Volt a fejemen T1 is, de több idő kellene vele, hogy épkézláb véleményt alkothassak róla. Képzeletbeli dobogóról nálam épp lecsúszott.

    Grado HF2: Másodpercekig volt a fejemen. Gradoknál kényelmetlenebb fejhallgatóval még nem találkoztam. :DDD (Pedig a hd25 sem volt semmi.) Tegyük hozzá, hogy nagyban rontotta a kényelmet, hogy szemüveges vagyok és nem szemüvegszár kompatibilis a fejhallgató.

    Shure srh840 nekem tetszett, nálam nem szúrt. :)
    De a K701-ben is pozitívan csalódtam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák