Új hozzászólás Aktív témák

  • Areturus

    tag

    Sziasztok!

    Segítségeteket kérném. Boldog tulajdonosa vagyok egy Shure SRH-440 és Xonar D1 kombónak már egy éve, azonban mostanság elkapott a láz, s szeretnék picit tovább lépni egy nagyságrenddel feljebb hangminőség terén. Ezért gondolkodom első körben egy fejhallgató vásárlásán, majd egy (talán egy hordozható, Fiio Alpen E17-ben?) DAC/AMP párosban is. Első nekifutásnak pár népszerű, itt a fórumon, s az audofil fórumokon szintén agyon dícsért darabot néztem ki magamnak, mint például:

    Sennheiser HD600, 650
    AT AD900X
    AKG Q 701
    Beyerdynamic DT 880, T 70 (p)
    Denon AH-D400, AH-D600

    Tudom, ez egy kicsit tág így elsőre de majd igyekszem szűkíteni a kört idővel, nem hajt a tatár. Pár egyéb: a pénztárca olyan 100k környékéig ér, többet nem szándékoznék költeni fejhallgatóra. Az erősítőre (és/vagy digitál analóg converterre) nem szánnék ennyit, de őt még nem is firtatnám. Zenei ízlésemet tekintve szeretem a pörgős, dinamikus muzsikákat, mind a modern, mind a régebbi stílusok közül. Szeretek minden zenét a fejhallgatón élvezni, kivételt képez a komolyzene amit barátom 2.0-ás rendszerén járatok. Ezért is a 440-et vettem, s nem a 840-et.

    Kérésem felétek az, hogy az említett fejhallgatók közül melyik/melyikek a legjobban ajánlható példányok? Akár fogalmazhatnánk úgy, hogy ezen árkategória legjobbját keresem. Ha elsiklott a figyelmem egy olyan fejesen ami még szintén megérdemelné, hogy bekerüljön a jelöltek közé, akkor kérem mondjátok és hozzátok tudtomra.

    A válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák