Új hozzászólás Aktív témák

  • birno

    addikt

    Par hettel ezelott vodkaboy-nal meghallgattam egy Smela-t, egy 600Ohmos DT 990 mellett s teljesen el voltam hulve tole, hogy milyen jo hangja van, szerintem siman lezenelte a DT 990-et azzal a lanccal.
    Ezert aztan eldontottem, hogy beszerzek en is egyet, nem is rendszeres hasznalatra, csak kuriozumkent.
    A Head-fi oldalan talaltam egy eladot, ugyanolyan 40Ohmosat mint vodkaboynak van, egesz jo aron, az ukran eladonak tobb pozitiv ertekelese van s ahogy neztem a korabbi hirdeteseit kb. ebben utazik, hogy ilyen regi fejeseket gyujt be s ad el, mivel helyben van, igy neki ez nem olyan problemas gondolom.

    Ma meg is jott, alig vartam, hogy hazaerjek es kiprobaljam, de hatalmasat kellett csalodnom.
    Az erosito ugyanaz mint vodkaboynal volt, a DAC kulonbozik, de a ket fejhallgato hangja eg es fold.
    Ami nalam van olyan, mintha egy MM-bol vasarolt 2000Ft-os vacak lenne.
    Nulla dinamika, sok magas, kb. mintha minden tartomany onallo eletet elne, semmi osszhang, szornyu, 10 perc utan raktam is le.
    Kiprobaltam a DAC beepitett erositojevel is, meg telorol is, de mindegyikkel ugyanaz a helyzet.
    Probaltam kicsit tavolabb tartani a fulemtol, meg odanyomni, hatha valtozik valami, de max erosebb melyeket kaptam, de ugyanolyan szornyu hangzasut.
    Lehet tortent vele valami mig ideert vagy alapbol ilyen volt, nem tudom, bar az elado azt mondja mielott elkuldte kiprobalta es teljesen renden volt.
    Lehet megint a magyar posta alkott valamit, nem lennek meglepve ha meg egy ilyen massziv orosz cuccot is kepesek lennenek tonkretenni. :)

Új hozzászólás Aktív témák