Új hozzászólás Aktív témák

  • bigmasterg

    addikt

    Ma hallgatóztunk egy kicsit p_adam-al.

    Legtöbbet a Stax SR Omega volt a fejemen. Kiváló fejhallgató, nehéz lenne bele kötni, egy-két nüansznyi dolog van, ahol jobb lehetne, de igazi hibája talán nincs is. :)
    Az egy-két nüansznyi dolog: létezik olyan fejes, aminek jobb a mélye, létezik, aminek jobb a tere (k1000), de azok máshol gyengébbek. De összességében nagyon egyben van.
    Egy srm717-ről szólt, de még egy csillagászati sztatikus erősítőt megérdemelne. :)

    Az SR-X Mk3 Pro is jó volt, kiváló mélyekkel, viszont közel nincs olyan kényelmes konstrukció, mint az omega. (Kicsi, lapos párnák és párnázatlan fejpánt)

    A 3 stax közül az sr5 gold volt a leggyengébb hangú, (de ő csak adapterről szólt, srm 717-re nem lehet rákötni) de ugyan akkor a legjobb ár/érték arányú. Majdhogy' bestbuy, nem kevés dinamikust megver. (Vagy fogalmazhatnék úgy is, hogy tán' csak a top dinamikusok jobbak nála. De van, aki szerint azok sem. :). )

    K1000 szólt még, arról max p_adam fog nyilatkozni. Nekem már nem újdonság :)

    D7000-re és HD650-re már nem volt idő. Talán nem is lett volna fair bedobni őket az omega és k1000 mellé.

    Hasonlítgattunk még mytek stereo 96-ot, lavry da11-el és a lavry usb bemenetét halide-al.
    A Halide jobbnak tűnt, mint a lavry beépített usb-je. Nem ég és föld volt a difi, de hallható volt.
    A mytek + halide jobb volt, mint a da11 a gyári usb-jével. Ha a da11 haliden keresztül kapta a jelet, akkor már csökkent a difi.
    Ha csak a dac-okat nézzük, akkor nekem jobban tetszett egy picit a mytek kicsit melegebb hangja. Jobban passzolt ezekhez a fejesekhez.

    szerk.:
    Ha valaki kicsit részletesebben szeretne olvasni a fenti stax-okról, akkor Ádámnak van egy teszt-je róluk. (Csak ebben nem sr5 gold van, hanem lambda. :) )

    Szerk2.:
    Picuters coming soon.
    (majd holnap :) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák