Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz Skizz #45042 üzenetére

    a dac nagyon sokat dob, és már 20 körül is vannak ajánlottak, erre is van topik itt. pl az sb x-fi hd usb-t is ajánlották többen, az kb annyiba kerül. de már ez is az ajánlottak között van, 4000 forint. bár kérdés, tud-e többet, mint egy jobb alaplapi, vagy egy mobil.

    a superlux 681 evo-t én nem hallgattam, de van egy superlux fejesem, a 662b, az akkor volt hétezer(!), amikor vettem 2 éve, és röhejesen jó fejes az árához képest.

    csak otthonra én biztos, hogy félzártat vennék, vagy valami tényleg jó basszusos nyitottat. mondjuk ennek ellentmond, hogy zártat vettem, de okkal: hogy tudjak éjszaka is dolgozni, és nappal se hallatszódjanak bele a hangok. viszont nekem van nyitott fejesem, és tény, hogy jelentős különbség van (térben és mélyben).

    szerintem - de ez csak egy vélemény! - akkor vegyél dac-ot, ha tovább akarsz majd lépni, és a minőségi otthoni zenehallgatás a cél. ha több helyen, több forrásból, többféleképpen akarsz zenét hallgatni, akkor meg inkább egy jó fejest vegyél, és majd utána vehetsz dac-ot. egyébként használtan is vannak jó fejesek.

    bízom benne, hogy kapsz ajánlatokat a hozzáértő mesterektől is itt. (ez célzás volt:D)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák