Új hozzászólás Aktív témák

  • vitezlejszlo

    őstag

    Sziasztok

    Van egy Sen HD 555-öm amit szeretek, főleg mert nem nagyon hallok mást :) Nem azért választottam, mert 10 másikból ez tetszett a legjobban, hanem mert a lanparty-n ahova jártam mindenkinek ez volt, hát akkor jó lesz nekem is.. de aszem megszerettem.

    Namost. Úgy adta ki az élet, hogy vehetnék valami mást. Akkor az lenne az itthon, ez az 555 meg bemenne a melóba zenét hallgatni. Itthonra tehát mit vegyek az a kérdés, ami ettől jobb... Nem veltétlen Sen vonalon, de nekem szerintem megfelelne... jól illeszkedik a nagy fejemre, és nem nyomja a fülem se (nemrég volt rajta Superlux 681evo,hát azt nem birtam 10 percnél tovább, mert nyomott is, meg a basszusa nekem sok).

    Jellemzően vagy jazz-t, akusztikus zenét hallgatok, vagy metált.. semmi tucc tucc és társai... ja meg FPS játék :)
    Szóval amit magamtól találtam (nem próbáltam csak olvasgattam) az a HD600 meg a 650. Utóbbit használtan találtam is, de nem tudom értelmezni azt, hogy annak melegebb a hangja meg megbocsájtóbb meg ilyenek... tisztára mint valami bor leírás, meleg bársonyos néha kacér ízvilág... öcsém :) Szóval nekem ez nem mond semmit...

    A HD 555 alatt egy Xonar U7 van itthon, bent a melóban meg egy K1-es FIIO. De fura, mert néha úgy érzem az U7 csutka hangerőn is csak hangos az 555, nem rántom le a fejemről merthogy annyira fáj a hangerő... kellene egy erősitő? :)

    Szóval a kérdés, hogy ilyen 80-90-ig akár használtan is merre tovább....jó lesz-e nekem a 650 vagy 600 kellhet vagy igy vakon mit gondotok? :D

    Köszcsike.... :)

Új hozzászólás Aktív témák