Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborka8x8

    aktív tag

    válasz attiss66 #67027 üzenetére

    Volt ilyen Hi-Fi tornyom, de mivel nem tudok, és amikor meg volt ez a tornyom, főleg nem tudtam olyan jól fotózni, mint aki a képet készítette, ezért ezt a képet lementettem valamikor régen.
    A hangja az a nagyon gyengénél is gyengébb volt (Ehhez képest egy Orion nagy torony már high-end.), de gyerekkoromban nagyon vágytam egy ilyen Hi-Fi-re, amin sok kallantyú meg billentyű van, ezért a megvásárlásakor nem a hangminőség, hanem ez -a dizájn iránti- nosztalgikus vonzalom volt a döntő érv.

    Egészen biztosan ki lehet azt is deríteni, hogy azt a kétutas fejhallgatót ki gyártotta a Quelle-nek, és mivel kétutas fejhallgató nem volt annyira sok sosem, ezért talán nem is lenne annyira bonyolult annak, akit ez valóban érdekel.

    Azt azért tudni kell a Quelle-ről, hogy Universum néven nagyon sok ár és minőségi kategóriájú elektroakusztikai készüléket forgalmazott, tehát nem csak gagyikat. Erre kiváló példa a lemezjátszó kínálata, amiben ugye ott voltak az egészen primitív NDK lemezjátszók, de volt Universum néven Microseiki is, amely márkáról pedig tudjuk, hogy még az olcsóbb lemezjátszói is komoly minőséget képviseltek.

    "A zene nem azért van, hogy ne legyen csend! " (Pernye András)

Új hozzászólás Aktív témák