Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz zsoika #68999 üzenetére

    Nem is értem akkor az eredeti kérdésedet miért tetted fel; hisz van már tapasztalod 2.0-val illetve 2.1-el és fejesezéssel is. Úgyhogy neked is kéne tudnod mi a különbség; az viszont tényleg meglepő hogy neked mind a 2 egyforma élményt nyújt.

    "Az itthoni 5.1 HM rendszerem értelemszerűen más élményt nyújt, ez egyértelmű, de HM rendszer lévén nem való "elmélyült" zenére."
    Való lenne az, csak akkor úgy kellett volna összeválogatni a komponenseket (elsősorban nem több kiadásra, hanem régi cuccokra gondolok, bár igaz hogy az esztétika rovására is tud menni és ...stb). Amúgy most se kellene olyan rossznak lennie 2.1-ben mint amilyennek mondod, csak mégjobban kellene elrendezni, elhelyezni; és pl. a járólapot sem csupaszon hagyni.
    Szóval ezek alapján (pl.: egymástól túl távol lévő frontok; bal szélső a sarokban, frontokon kívül eső szub, csupasz járólap) esetedben én mindenképp a fejesezésre szavazok.

    Amúgy fejessel olcsóbban elérhető jó hangminőség és már az is nagy dolog. A többi meg, mint ahogy az előttem lévők is mondták, egész más.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák