Új hozzászólás Aktív témák

  • Feck

    tag

    Sziasztok!

    Elérkezettnek látom az időt, hogy megkérdezzelek benneteket egy új fejhallgató vásárlását illetően, amit még a jelenlegi forrásom úgy kiszolgál, hogy nem hagy benne tartalékokat. Tökéletesen megvagyok elégedve a jelen fejesemmel (K 712), mindenre jó, csak szeretnék egy másikat is, mely erősen lefedné azt a keskeny szegmenst is, ami... de jöjjenek inkább a kérdések/válaszok:

    1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
    >>> Otthon

    2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
    >>> Zenehallgatás, esetleg zeneszerkesztés
    Elsősorban elektronikus zenehallgatásra vásárolnám, a stílus leginkább a hardstyle, hands up, house -> mind-mind igencsak bass-központú.

    3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
    >>> Nem írnék összeget, legyen inkább a válasz az, hogy: a határt a 9. kérdésben leírt DAC/AMP-om szabja meg, amit elbír.

    4.) Új vagy használt?
    >>> Új

    5.) Circumaural vagy supraaural?
    >>> Circumaural

    6.) Zárt vagy nyitott?
    >>> Mindegy

    7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
    >>> Hangsúlyos mélye legyen (egyelőre nem tudom, hogy a mosottabb, lassabb, subos, vagy pedig a gyors és feszes basszus állna hozzám közelebb, nyilván meghallgatások sora után foglalnék állást), de nem akarok átesni a ló túloldalára, ne menjen teljesen a közepek rovására a mély. Ami kifejezetten zavar és az őrületbe tud kergetni, azok a harsány magasak.

    8.) Honnan vásárolnál?
    >>> Inkább itthonról, de nem zárkózom el a külföldi vásárlástól sem.

    9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
    >>> Audio-GD R2R 11

    Egy ideje szemezek a Beyer DT 1770 pro-val, de félő az már nagy falat volna.
    Nem rohanok, minden lehetséges versenyzőnek utánanézek, vagy próbálom meghallgatni, amit ajánlotok. Hátha befutna majd egy jó BF akció :)
    ___________________________
    Továbbá, ha már itt vagyok, volna egy kérdésem a JRiver vásárlása kapcsán.
    Jól értelmezem, hogy nekem a 80 dolláros linkre kattintva kell megvennem a terméket? Csak arra vonatkozik a többi 60 dolláros csomag, akik korábban már vásároltak MC terméket? Természetesen csak windows-ra kell nekem, de az a mondat megkavar azelőtt, ahogy fel vannak sorolva a 60 dolcsis lehetőségek: [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák