Új hozzászólás Aktív témák

  • Remus389

    veterán

    válasz szaki58 #99027 üzenetére

    Az a függöny egy nagyon átlátszó , éppen csak volt, egyáltalán nem drasztikus. Lehet még sokminden más, ami a 800S-ben jó, és éppen az tetszik valakinek, más tulajdonsága, pl a kelleténél kevesebb basszus meg nem oszt, nem szoroz neki. Ez érthető, el kell fogadni.

    Igen, ezzel én is egyetértettem, amikor ott voltam, hogy volt egy kis fátyla, de azóta vettem ezüst kábelt [link] és szerintem ezáltal javult a Sennheiser, csökkentek a hátrányai, ezt a mini beszámolót azóta is tartom: [link] Bár biztos vagyok abban hogy a HE1000SE nyerne ismét egy újabb meghallgatás alkalmával, az Audio-Technikát ezzel a kábellal azért megszorongatná szerintem, sőt, bár emlékezetből nehezebb összevetni.

    Amúgy érdekes, azt írja van neki HDV 820-a is, kiváncsiságból rákerestem mégis, kábé mennyibe kerül most egy olyan, hát majdnem kiestem a székből. Ebből kiindulva neki nem okozna gondot a HE1000SE megvétele, mégis most a sima HD800-at veszi.

    Még azt is mondta hogy kismértékben jobb a régi HD800, mint az HD800S, ezt olvastam máshol is, mondjuk átlagembernek inkább a HD800S való, de aki nagyon penge, többet ki tud hozni a sima HD800-ból, ha minimálisan is.

    Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák