Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cog777

    senior tag

    válasz sb #14 üzenetére

    eh, eppen gepeket nezegettem es azon akadtam ki hogy 500-750 eFt-ert a lenovo kinalataban 250 nits fenyereju kijelzokkel “szurjak ki” az ember szemet. A tobbinel heba hoba akad nagyobb fenyereju, de nem volt ritka a 300nits-es sem :U

    HP ZBook Workstation A3000 - Linux Mint; Raspberry Pi4 - Raspbian

  • Neurotoxin

    őstag

    válasz sb #74 üzenetére

    Egyszer én is szívtam ilyesmivel. Az egyik partnernek kellett visszaküldenem egy word-ös megrendelőt. Felhív a cégtől egy bájos hangú hölgy, hogy valami baj van a formázással, nagyon szétesett a táblázat, nem-e tudnám újraküldeni. De, persze. Megint nem jó, lecsúszik a tábla utolsó harmada. Oké, készítettem belőle PDF-et..Felhívnak, hogy még mindig nem látják, amit kellene. Mikor már majdnem kezdtem agyvérzést kapni, felhívtam őket, hogy megkérdezzem, mégis milyen programot használnak? OpenOffice….Végül nyomtam egy printscreen-t és elküldtem *.jpeg-ben :o :DDD

    [ Szerkesztve ]

    18 éve a PH! lapcsaláddal!

  • moleculez

    veterán

    válasz sb #105 üzenetére

    Nem azt mondom hogy minden munkára a bare minimum vasat kell használni, mert ugye mi értelme lenne annak hogy egy SBC-n jegyzetelek de otthon legyen valami amin elfut az Office ha meg még csinálni is kell valamit akkor kell egy combosabb gép. Nyilván jobb ez mind egyben (nem a jelen teszt tárgya ;] ) .

    Csak Wordbe jegyzetelünk, ami erőforrásigényes bloatware (és még csak most jön bele igazán az AI), teljesen fölöslegesen, notepad (esetleg ++) bőven jó, otthon meg mehet word doksiba lehet vele szöszmötölni. Aztán felőlem mindenki azt csinál amit akar, csak nem igazán jön át. Sőt, az efféle jegyzetelés értelmét sem látom , de mindegy.

    Az Exceles történet:

    Több tízmillió £-os éves árbevételű vállalat egy kis csapatának partizán munkáját szemléltettem. Kézenfekvőnek tűnik, csak mivel nem erre van kitalálva, lehet ( és lett is) belőle probléma. Szerencsére (!) van backup, minimális veszteséggel vissza tudom állítani, de előterjesztettem hogy ez legyen bedrótozva egy rendes adatbázisba, és abból dolgozzon az Excel, mert ez rémálom, a hideg kirázott amikor olvastam a ticketet😂 :DDD .

    Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!

Új hozzászólás Aktív témák