Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz axioma #14001 üzenetére

    Már azt a nőt is úgy kapcsolták, hogy várjak akkor kapcsolnak valakit aki ehhez ért, mert ehhez már érteni kell, Jézusom. Utálom ismételni magam, de végigmondtam újra, erre a nagy hozzáértőtől megkaptam a magyarázatot, hogy ez miért nem látszik, mert engem gyorsan ki kellett javítani, hogy ez nem amiatt nem látszik, hogy a számlatörténetet nem frissítik, amikor a számlatörténet az egyetlen online felület, ahol a kódomat megtudhatom egy online vásárláshoz való virtuális kártya használatához, de nem mert használhatom a kártyát regisztráció nélkül is vásárlásra szerintük az OTP nevű bolygón.
    Szóval a magyarázatot rögtön megtudtam a gond csak az, hogy engem nem a magyarázat érdekelt, hanem a kódom a közleményből. :W ...és amikor ezek után a kis hadarógép gyorsan még hozzá is tette, hogy segíthet e mégvalamit (mert eddig annyit segített, értesz), akkor már muszáj volt mondanom, hogy kössz mert már visszafoghatatlanul tört fel belőlem a ponyvaregény és elküldtem volna úgy az anyjába 3 olyan mondat után, amivel csak saját magam idegesítettem volna fel, hogy kiég a tárhely a rögzítőn. Én nem bííírom, amikor egy banda ilyen impotens.... gyááá, hát szétver az ideg. Neeem, nem hívom fel. Majd ha frissül a számlatörténet x nap múlva és már nem fogadja el a másik rendszer a hozzám közleményben akkorra megérkező kódot bármi miatt, na majd akkor bemegyek szépen személyesen notebookostúl és az egész ügyfélváró előtt küldöm el a fiókot úgy az anyjába, hogy azt öröm lesz hallani és az összes számlámat töröltetem miután minden pénzem kivettem.
    Majd én hívom fel másodszor mi? Aha, majd a szúnyog adja a vért. Először is kár volt. Számlát nyitni is kár volt, már bánom.

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák