Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz szegi77 #31005 üzenetére

    Fordítva működik a dolog. Az eBay-n kell kezdeni az összerendelést az onnan beléptet a PayPal-ra és majd a PP-ről újra vissza az eBay-re. De ez addig megmarad, amíg az eBay-n ezt a kapcsolatot nem törlöd.
    A PP-n csak törölni tudod az eBay belépés eltárolását, de az nem befolyásolja az alap hozzárendelést.
    Mivel 6 hsz-el feljebb (#30999) ott az a képernyő amit az eBay-n keresni kell, lépj be és rendeld össze ha nem szerepelne ott a PayPal azonosító e-mail címed.
    Belépsz, bal felső sarokban a nevedre áll az egér kurzorral, Account settings, a My Account résznél a PayPal Account és ahogy látod a Buying on eBay sor

    Egyébként a PayPal-n Fogaskerék ikon. (PayPal settings)
    Security fül,
    Log in with PayPal
    Since you’ve already used PayPal with your favorite merchants, simply log in to checkout in seconds. a sor végén Edit
    és ott szokott lenni az eBay, de itt csak törölhető, nem adható hozzá.

    Mivel bankszámlával fizetsz így nem magyarországi a fiókod ezért még a Maestro kártya hiba sem jöhet szóba, nem igazán látom, hogy miért nem tudsz fizetni. Szóba jöhet a pénzhiány vagy valami a regisztrációnál.

    Ui: össze van kötve a bankommal! Ha mégis magyar fiók, akkor nincs összekötve a bankkal, adtál a fiókodhoz egy bankkártyát és azzal fizetsz, kártyával van kapcsolat.
    A bankszámla hozzárendelésnek meg semmi haszna, ha csak vásárlásra használod a PP-t, mert az a PayPal egyenlegre kapott összeg bankszámlára kiküldési funkcióhoz tárolja el a bankszámlaszámot.
    A fogalom használat nem mindegy, mert a külföldi PP regisztrációk esetén tényleg lehet fizetési pénzforrásként bankszámlát hozzáadni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák