Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz V/ #47901 üzenetére

    Ha egy felhasználó a saját hozzászólására válaszol akkor általában a korábbival összefügg az aktuális, az a kontextusa.
    Ha hsz-eimre keresel, majd az oldalon az SMS szóra böngészővel, akkor láthatod, hogy az első említésem az SMS-ről az, hogy az is megjon, mint jelszóhelyreállítás eleme, ami meg lefut. Nem volt sejtetve sem akkor, hogy sms ne érkezne meg.

    Csodálkozol a hogy "kíváncsi" embereket kizárják? Ha egy fiók létezik, és elérhető akkor beleléphetek, ha nem létezik, nem tudok belelépni. Ha azt mondják, hogy törölték, de én bele tudok lépni, akkor igazat mondtak? Én kíváncsiként megtudtam, hogy ez nem 100%-os arány globálisan, és mostmár nézem, ellenőrzöm... te elfogadod, hogy ha azt mondják hogy 100%. (és ha újraolvasod kiderül, hogy sorrendben: töröltetném, azt mondják, hogy törlődött, visszanézek, és be tudok lépni a sorrend, és nem az, hogy "próbálok belépni az aktív fiókomba, be tudok lépni, majd kizárnak, mert próbáltam". Kérésre törölt, majd nem beleléphető fiókból meg nem "kizártak", hanem kérésemre törölték. (Nem, nem megyek oda minden érintett szeróhoz ellenőrizni, de ha én nem tudok azzal belépni, amivel korábban tudtam, akkor más sem fog tudni.... ez a kulcs)

    ...nem kell egy lezárt fiókba belépéssel próbálkozni. A nem kell nem egyenlő a tilossal, vagy lehetetlennel. Ha mégis sikerül akkor az le volt zárva igazán?
    Szerinted jó, hogy az interneten maradhat "törölt", de akkori (belépési) adatokkal beleléphető profil? Biztos, hogy észrevennéd, hogy egy 2014-ben "törölt" valamidbe belelépnek holnap? Jó érzés lenne? Én a fentivel próbálok ellene tenni!

    De írva van hogy nem azonnali a törlés Ha 90 napot mondanak, még emailt is küldenek, hogy letelt, és 100. nap után elérhető egy fiók, akkor én onnantól kezdve egykben sem tudok bízni, és ellenőrzöm az állításokat! Az, hogy a Paypalt másik oldalról mi köti, nem érdekel, az, hogy közöttünk minek, és hogy van vége az érdekel!

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák