Új hozzászólás Aktív témák

  • pityulee™

    tag

    válasz (Kolombusz) #516 üzenetére

    Hali!
    Paypalen reg: személyes adatok, kártyád adatai.
    Ezután már fizethetsz is vele, ha jól emlékszem max 50USD-ig. Ahhoz hogy több zsét is küldhess vele, ellenőriztetni (verify) kell a fiókod. Katt a verify vagy vmi hasonlóra (asszem a bal fölső sarokban lesz), ekkor levesz 1.5EUR-t a számládról. A havi számlaértesítőn meg is fog jelenni, és ott lesz h paypal meg vmi szám (vagy fordítva :F , régen volt már :) ). Na ennek a számnak kell az uccsó négy jegyét megadni a paypal fiókodban. Ezzel igazoltad h Te vagy a számlatulaj, és már költhetsz is róla szarásig.
    Hogyha van a számládhoz vmi internet bank szolgátatás, akkor nem kell megvárni a havi értesítőt hanem megnézheted ott azt az ellenőrző kódot.


    Fizetés ebayen meg: nyersz egyet aztán rányomsz a pay now gombra, paypal-be beléptet (azonosító, jelszó kell persze) egy-két katt, és már ott is a zsé az árusnál.

    De van olyan is ahol azt írják h ne a paypalt használd hanem van nekik egy külön pénztáruk (tán így van magyarul a checkout system?!) pl: kyozu (vagy vmi hasonló :) ), mer hogy az úgy gyorsabb lesz. Ez se gáz min angol tudás + pár katt és kész. Viszont a németeknél nagyon sok árusnál vmi förtelem ami checkout-juk van.

Új hozzászólás Aktív témák