Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz tresh #918 üzenetére

    De nem a reakcióidővel volt gondom, hanem azzal, hogy néha, totál kiszámíthatatlan és kifejezetten balesetveszélyes módon nagyon hosszú volt a reakcióidő, máskor meg tök rövid, és hogy ezzel 2 szakszervízben sem tudtak kezdeni az égvilágon semmit, csak tippelgettek meg napokig ültek a kocsin. Én aláírom, hogy ez nem mindennapos eset, de nekem nagyon rossz tapasztalat volt.

    Ismerem a mondást arról, hogy állapotot veszünk, nem kmóra-állást, meg nyilván más egy Bp-i autó 80e km-rel, mint egy autópályán közlekedő 120e km-rel (természetesen utóbbi a jobb, ha minden egyebet figyelmen kívül hagyunk), de ezzel együtt nem szeretnék 100-120e km-nél többet futott járgányt. Ez nem jelenti azt, hogy kmóra-állást nézek, mást pedig nem, de az előbbi is fontos.

    (#917) kalmanchris Lehet, hogy igazad van, de én meg úgy voltam vele, hogy egy garanciális autót javítsanak meg nekem a márkaszervízben.

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20S és P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák